Kläder spelar huvudrollen i en snygg look. Vad du väljer för kläder och att de matchar ihop gör en stor del av hur bra looken blir. Det som många inte tänker är att ditt leende också spelar roll för helhetsintrycket. För att ha fina tänder är förebyggande tandvård det du ska satsa på. Genom att gå till Södertandläkarna kan du få den bästa möjliga tandvården som håller dina tänder friska och fina. Hos Södertandläkarna kan du även göra en tandblekning om du har fått gula tänder, där ett vitt leende gör mycket oavsett vilka kläder som du bär.

Polotröja under klänning

Det finns några bra stylingknep som du kan testa när det kommer till att komponera ihop en bra outfit. På våren när sommarvärmen inte riktigt har kommit är en polotröja under klänningen både snyggt och skönt. När du har en polotröjaunder kan du använda klänningen jämt, oavsett årstid. En vit eller svart polotröja fungerar till de allra flesta klänningar.

Var alltid redo för fest

Ett annat stylingknep som gör att du kan gå direkt från jobbet till after worken är att alltid ha ett par snygga örhängen och en ögonskugga i väskan. Ett par statement-örhängen tar ingen plats och kan göra enorm skillnad för en look. Om du på förhand vet att du ska iväg kan du ta med en snygg blus i väskan som matchar till byxorna du haft under dagen.

Välj kläder med färg

Ett väldigt snyggt och bra stylingknep är att klä dig i en färg. Om du väljer ut en färg som du har på alla plagg men ser till att plaggen har olika struktur kan du få en fantastisk look. När du blandar material och strukturer blir din outfit helt enkelt mer intressant, men samtidigt väldigt lättburen. Om du väljer en färgstark kulör som rött kan du välja att klä dig i olika nyanser av rött; det skapar ytterligare en dimension. Ett annat knep som har med färg att göra är att klä dig i färger som skär sig. Exempelvis är rött och rosa något som skaver i mångas ögon. Men genom att klä dig med sådana färger kan du skapa en spännande outfit. Fel kombinationer är faktiskt väldigt rätt och det skapar en look som drar blickarna till sig.

Av kalle