Vintern är en svårare tid att hålla stilen än under sommarhalvåret. Men genom att välja ut rätt vinterplagg kan du både vara varm och se moderiktig ut. För män är det perfekt att satsa på en dunväst för herr. Det finns flera olika dunvästar för herr att välja mellan. Fundera över vilken stil som du har och välj sedan en dunväst som passar.

Bär dunvästen under en rock

Ett tips är att välja en dunväst som har en klassisk modell och färg, då kan du ha den flera säsonger. Fundera också över om du vill ha en dunväst som går att ha under en rock eller inte. Du kan såklart ha två olika dunvästar, det ena utesluter inte det andra. Dunvästen kan du sedan matcha med olika snygga halsdukar, mössor och handskar. Att leka med olika accessoarer är nyckeln för att kunna variera din look under vintern.

Matcha skorna med byxorna och ytterkläderna

Skorna gör också mycket för en vinteroutfit. Att matcha boots till byxorna och till jackan eller dunvästen är ett bra trick för att se trendig ut. Det finns massor med bra tips på hur du kan matcha boots till både jeans och mer dressade byxor. Styling gör mycket för hela din look.

Accessoarer

Av kalle