Det som skiljer väskan från alla andra accessoarer är att den både kan vara oerhört snygg, personlig och ett statement, den fyller också en väldigt viktig funktion. Väskan är verkligen den bästa accessoar som finns.

Din väska

Att hitta väskan med stort V är härligt. Vilken väska som passar beror på vårt vardagsliv. Vissa vill bara ha en praktisk väska som en ryggsäck, särskilt om de cyklar mycket. Andra vill ha en snygg axelväska som får plats med allting som de behöver. Om du älskar axelväskan kan det ändå vara klokt att också investera i en ryggsäck. I långa loppet mår din rygg bättre av ryggsäck. Använd väskan när du ska vara snygg och ryggsäcken när du behöver bära mycket.

Köpa väska

För att få inspiration inför ditt väskköp kan du läsa modemagasinet Elle som alltid tipsar om snygga väskor. När du ska köpa väska är storleken väldigt viktig. Ta gärna med din dator eller surfplatta och se till att din enhet får plats i den. Det är också klokt att köpa en väska med dragkedja. Då minimerar du risken att bli bestulen. Skulle du trilla behöver du inte heller vara orolig att väskans hela innehåll ska trilla ur.

Av ivadmin