Det är inte bara dina kläder och smycken som är accessoarer, utan även din mobil. Särskilt ditt mobilskal. Låtit mobilskalet lyfta din outfit.

Accessoarer

Det är härligt med accessoarer, de kan få den enklaste outfit att kännas ny och fräsch. Våra vanligaste accessoarer är smycken och väskor, men idag kan man även se mobilskalet som en accessoar. Du bär ju alltid med dig din mobil och rätt slags skal kan vara pricken över i:et. Låt oss säga att du ska på fest. Vad är roligast? Att gå på fest med ett halvnött konstläderfodral eller ett snyggt fodral från ett riktigt bra märke?

Rätt fodral till rätt tillfälle

Det kan vara klokt att tänka på vilket mobilskal du använder. Det mobilskal som passar för en fest, kanske med extra pärlor och glitter, kan ge ett felaktigt intryck på en arbetsintervju. Då kan det nedtonade enfärgade mobilskalet vara mycket klokare. Både på festen och på arbetsintervjun är mobilskalet en accessoar som berättar något om dig. Om du ska på en finare fest, ett bröllop eller på operan, är det roligt om mobilen matchar både handväska och klänning på precis rätt sätt. Det får inte vara för matchat, men ändå finnas en tydlig tanke.

Av ivadmin