Du ska på fest eller är bjuden till ett bröllop. När du tittar i garderoben finns det ingenting som du verkligen skulle känna dig både snygg och bekväm i. Här kommer tipsen på hur du klär dig några kilon smalare.

Rätt plagg gör stor skillnad

Fel plagg kan få dig att se ut som om du väger fem kilo mer, medan rätt plagg kan få dig att se fem kilo smalare ut. Det är inte alltid möjligt att hinna komma i form innan en stor fest och att stressa med kläder och vikt inför en fest hjälper sällan. Om du ska på fest om en månad är det klokare att du beslutar dig för att gå mellan 10 000-15 1000 steg varje dag, istället för att försöka snabbanta. Läs hälsomagasinet Iform för att hitta inspirationen att gå många steg varje dag. Sedan bör du köpa rätt slags kläder för att framhäva det positiva med din figur. Vad är du mest nöjd med? Är det håret, ansiktet eller midjan?

Genom att klä dig i samma färg både upp- och nedtill får du en snyggare siluett. Du behöver inte klä dig enfärgat, dock ger det ofta ett smalare intryck, särskilt om du satsar på en mörkare färg. Köp också ett par högklackade skor, då ser du längre ut. Det kapar också ett par kilon.

Sidentyg

Bland det viktigaste att satsa på är rätt tyg och välsydda plagg. Siden är smickrande på alla människor. Eftersom sidentyget vare sig sitter åt eller står ut på något konstigt sätt, utan bara följer med kroppens rörelser, så kan tyget i sig göra att du ser snyggare och smalare ut.

Av ivadmin